Pepperoni perepizza 530g
Pizza pepperoni vorsti ja juustu kattegaMaitsev pepperonipizza mozzarella ja Edami juustuga, kus katet jätkub servast servani.
Maitsev pepperonipizza mozzarella ja Edami juustuga, kus katet jätkub servast servani.
NISUJAHU, joogivesi, JUUST 26% (Jarlsberg, mozzarella), tomatipasta, pepperoni vorst 7% [veiseliha 72%, joogivesi, vürtsid, sool, kartulitärklis, PIIMAVALK, suhkur, paprika oleoresiin, glükoos, NISUKIUD, stabilisaatorid (E450, E451), säilitusaine (E250)], rapsiõli, pärm, vürtsid, suhkur, sool.
Per 100 g | Per portsjon 176 g | RI* per portsjon 176 g | |
---|---|---|---|
Energiasisaldus | 960 kJ / 230 kcal | 1690 kJ / 405 kcal | 20 % |
Rasvad | 8,5 g | 15 g | 21 % |
millest | |||
- küllastunud rasvhapped | 4,9 g | 8,6 g | 43 % |
Süsivesikud | 26 g | 45,8 g | 18 % |
millest | |||
- suhkur | 6,3 g | 11,1 g | 12 % |
Valgud | 11 g | 19,4 g | 39 % |
Sool | 1,0 g | 1,76 g | 29 % |
Laktoos | <0,1 g |
Tähelepanu! Toote andmed võivad muutuda, kontrollige alati tooteandmeid pakendilt.
* % võrdluskogusest
Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8 400 kJ/2 000 kcal)
Tooteomadused:
Valmistamine:
VALMISTAMINE Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.
Säilitamine:
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.
Pakendi info:
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja pakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida plasti- ja pakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.
Tootja riik:
Norra
Tootja nimi:
Orkla Foods Norge AS