Pepperoni perepizza 530g

Pizza pepperoni vorsti ja juustu kattega

Maitsev pepperonipizza mozzarella ja Edami juustuga, kus katet jätkub servast servani.

NISUJAHU, joogivesi, JUUST 26% (Jarlsberg, mozzarella), tomatipasta, pepperoni vorst 7% [veiseliha 72%, joogivesi, vürtsid, sool, kartulitärklis, PIIMAVALK, suhkur, paprika oleoresiin, glükoos, NISUKIUD, stabilisaatorid (E450, E451), säilitusaine (E250)], rapsiõli, pärm, vürtsid, suhkur, sool.

Per 100 g Per portsjon 176 g RI* per portsjon 176 g
Energiasisaldus 960 kJ / 230 kcal 1690 kJ / 405 kcal 20 %
Rasvad 8,5 g 15 g 21 %
millest
- küllastunud rasvhapped 4,9 g 8,6 g 43 %
Süsivesikud 26 g 45,8 g 18 %
millest
- suhkur 6,3 g 11,1 g 12 %
Valgud 11 g 19,4 g 39 %
Sool 1,0 g 1,76 g 29 %
Laktoos <0,1 g    

Tähelepanu! Toote andmed võivad muutuda, kontrollige alati tooteandmeid pakendilt.

* % võrdluskogusest
Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tooteomadused:

  • Vähese laktoosiga
  • Ei sisalda kanamuna

Valmistamine:
VALMISTAMINE Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine:
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.

Pakendi info:
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja pakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida plasti- ja pakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Tootja riik:
Norra

Tootja nimi:
Orkla Foods Norge AS