Mozzarella kiviahjupizza 350g

Kiviahjupizza mozzarella juustu, tükeldatud tomatite ja pesto (6,5%) kattega.

Mahlane mozzarella juust, suviselt aromaatne basillik, küpsed tomatid ja kvaliteetne tomatipasta moodustavad rikkaliku katte tõelistele pizzagurmaanidele.

PÕHI: NISUAJAHU, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.
TÄIDIS: MOZZARELLA JUUST (20%), tomatid (9,5%), tomatipasta, rapsiõli, joogivesi, sibul, VÕI, margariin [taimsed õlid (raps ja palm), joogivesi, sool, emulgaator E471, vitamiin A, lõhna- ja maitseaine], vürtsid ja maitsetaimed (s.h. basiilik, pune, tšillipipar, küüslauk, vürtsköömen), spinat, PIIMAVALK, emulgaator (E331), sidrunhape, suhkur, sool, pärmiekstrakt, lõhna- ja maitseaine.

Per 100 g Per portsjon 175 g RI* per portsjon 175 g
Energiasisaldus 1280 kJ / 310 kcal 2240 kJ / 542 kcal 27 %
Rasvad 14 g 24,5 g 35 %
millest
- küllastunud rasvhapped 4,7 g 8,2 g 41 %
Süsivesikud 32 g 56 g 22 %
millest
- suhkur 2,5 g 4,4 g 5 %
Valgud 12 g 21 g 42 %
Sool 1,3 g 2,28 g 38 %
Laktoos <1,0 g    

Tähelepanu! Toote andmed võivad muutuda, kontrollige alati tooteandmeid pakendilt.

* % võrdluskogusest
Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8 400 kJ/2 000 kcal)

Eridieet:

  • Taimetoitlane toitumine

Tooteomadused:

  • Vähese laktoosiga
  • Ei sisalda kanamuna

Valmistamine:
VALMISTAMINE Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine:
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.

Pakendi info:
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja pakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida plasti- ja pakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Tootja riik:
Rootsi

Tootja nimi:
Orkla Foods Sverige AB