Pepperoni kiviahjupizza 340g

Kiviahjupizza pepperoni vorsti ja juustu kattega

Klassikaline kiviahjupizza nüüd veelgi rohkema pepperoni vorsti ja juustuga

PÕHI: NISUJAHU, joogivesi, rapsiõli, pärm, sool.
TÄIDIS: JUUST 28%, tomatipasta, pepperoni vorst 11% (sealiha, searasv, sool, dekstroos, vürtsid ja vürtsiekstraktid, antioksüdant E301, säilitusaine E250), joogivesi, vürtsid ja vürtsiekstraktid (s.h. pune, küüslauk, must pipar), suhkur, sool, pärmiekstrakt.

Per 100 g Per portsjon 170 g RI* per portsjon 170 g
Energiasisaldus 1121 kJ / 268 kcal 1906 kJ / 456 kcal 23 %
Rasvad 13 g 22 g 32 %
millest
- küllastunud rasvhapped 5,3 g 9,0 g 45 %
Süsivesikud 23 g 39 g 15 %
millest
- suhkur 1,4 g 2,4 g 3 %
Valgud 13 g 22 g 44 %
Sool 1,4 g 2,4 g 40 %
Laktoos <0,1 g    

Tähelepanu! Toote andmed võivad muutuda, kontrollige alati tooteandmeid pakendilt.

* % võrdluskogusest
Keskmise täiskasvanu võrdluskogus (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tooteomadused:

  • Vähese laktoosiga
  • Ei sisalda kanamuna

Valmistamine:
VALMISTAMINE Ahjus 225°C (pöördõhuga ahjus 200°C)
Võta sügavkülmutatud pizza, eemalda pakend ja kile.
Küpseta pizzat resti peal ahju keskmises osas ca 10 minutit või kuni juust on sulanud. Küpsetusaeg võib varieeruda sõltuvalt ahju võimsusest.

Säilitamine:
SÜGAVKÜLMUTATUD Säilitamine temperatuuril -18°C või külmemas: vaata parim enne märget pakendil. Säilitamine temperatuuril -6°C või külmemas: 3 päeva. Jahetemperatuuril 0-4°C: 1 päev. Sulatatud toodet ei tohi uuesti külmutada.

Pakendi info:
Mõtle keskkonnale. Kartongpakend sobib paberi- ja pakendite konteinerisse. Kileümbris sorteerida plasti- ja pakendikonteinerisse. Küsimuste korral pöörduge oma piirkonna jäätmekäitleja poole.

Tootja riik:
Rootsi

Tootja nimi:
Orkla Foods Sverige AB